Ariu i murrmë shfaqet duke luajtur me qen në një fshat të Prizrenit (VIDEO) - LexoLajme
Lajme

Ariu i murrmë shfaqet duke luajtur me qen në një fshat të Prizrenit (VIDEO)

Në kohën kur është përhapur debati rreth ariut të murrmë, mëngjesin e sotëm është shfaqur një e tillë në fshatin Novosellë të Prizrenit.

Një lexues i Klan Kosovës ka dërguar pamje ku arusha duket e shoqëruar nga disa qen.

Mbase arusha ishte frikësuar nga qent pasi shihet duke ikur.

Click to comment

Më të lexuarat

REKLAMA JUAJ KËTU!
To Top

Duke vazhduar ta përdorni portalin tonë, ju pranoni përdorimin e "Cookies". Për më shumë

Rregullorja e re e EU-së ka vendosur rregulla të reja që të përdoren “Cokies” në potalin tonë që do e rregullon eksperiencen tuaj gjatë leximit të artikujve duke përfshirë edhe përmbajtjen dhe reklamimin. Duke vazhduar ta vizitoni portalin tonë, ju pranoni përdorimin tonë të “Cookies” lidhje me rregullat e privatësisë dhe kushtet e përdorimit. Për më shumë informata klikoni këtu.

Close