Familja i jepte çdo ditë para për t’u ushqyer, por do të befasoheni se çfarë ka bërë 10-vjeçari shqiptar me paratë - LexoLajme
Lajme

Familja i jepte çdo ditë para për t’u ushqyer, por do të befasoheni se çfarë ka bërë 10-vjeçari shqiptar me paratë

Familja i jepte çdo ditë para për t’u ushqyer, por do të befasoheni se çfarë ka bërë 10-vjeçari shqiptar me paratë

Fëmijët janë e ardhmja dhe nëse edukohen me vlera, atëherë shoqëria do të bëhet një vend më i mirë.

Renato Ruko është një 10-vjeçar nga fshati Strum i Roskovecit, i cili i ka mahnitur të gjtihë me gjestin e tij.

Familja i jepte djaloshit çdo ditë para për t’u ushqyer në shkollë, por paratë e mbledhura për një vit ai i ka ruajtur dhe më pas i ka dhuruar për bamirësi.

Në total, kursimet e tij kapnin vlerën e 20 mijë lekëve të vjetra, shumë kjo që për festa ai ia dhuroi dy familjeve të varfra, që të mos i kalonin festat me tavolinë bosh.

Click to comment

Më të lexuarat

REKLAMA JUAJ KËTU!
To Top

Duke vazhduar ta përdorni portalin tonë, ju pranoni përdorimin e "Cookies". Për më shumë

Rregullorja e re e EU-së ka vendosur rregulla të reja që të përdoren “Cokies” në potalin tonë që do e rregullon eksperiencen tuaj gjatë leximit të artikujve duke përfshirë edhe përmbajtjen dhe reklamimin. Duke vazhduar ta vizitoni portalin tonë, ju pranoni përdorimin tonë të “Cookies” lidhje me rregullat e privatësisë dhe kushtet e përdorimit. Për më shumë informata klikoni këtu.

Close