Kapin ariun e vogël dhe e tort urojnë, huliganët filmojnë gjithçka - LexoLajme
Bota

Kapin ariun e vogël dhe e tort urojnë, huliganët filmojnë gjithçka

Një grup huliganësh kanë filmuar veten duke e tort uruar një ari të vogël, të cilin e gjetën në Luginën Brasov të Rumanisë.

Një anëtar i grupit të huliganëve e mbajti për qafe ariun e vogël, përderisa një tjetër e go dit me shkop të drurit, transmeton Gazeta Express.

Ariu i vogël u frikësua aq shumë nga tort ura e tyre, sa që dëgjohet duke klithur në video.

Click to comment

Më të lexuarat

REKLAMA JUAJ KËTU!
To Top

Duke vazhduar ta përdorni portalin tonë, ju pranoni përdorimin e "Cookies". Për më shumë

Rregullorja e re e EU-së ka vendosur rregulla të reja që të përdoren “Cokies” në potalin tonë që do e rregullon eksperiencen tuaj gjatë leximit të artikujve duke përfshirë edhe përmbajtjen dhe reklamimin. Duke vazhduar ta vizitoni portalin tonë, ju pranoni përdorimin tonë të “Cookies” lidhje me rregullat e privatësisë dhe kushtet e përdorimit. Për më shumë informata klikoni këtu.

Close