Kështu duket sot djaloshi që Bill Clinton e kishte kapur për dore më 1999 - LexoLajme
Lajme

Kështu duket sot djaloshi që Bill Clinton e kishte kapur për dore më 1999

U gëzuan të gjithë kur ai erdhi në Kosovë.

Vizita pas luf tës e ish-Presidentit Bill Clinton la gjurmë. E tillë edhe fotografia e tij në të cilën kishte kapur për dore disa fëmijë.

E djali në dorën e tij të majtë sot është rritur e është bërë burrë.

Sot ai e kujton me mall fotografinë, pavarësisht se i kujton gjera të hidhura që i kishin ndodhur në luf të.

“Gjatë periudhës së luf tës, kemi qenë në shtëpi, forcat ba rbare serbe na kanë dëbuar nga fshati Llashticë, 25 persona të v rarë ishin aty. Kemi pasë shumë përjetime të randa, maltretime gjatë kalimit të kufirit në Bllacë. Kemi pasë përjetime, kemi pasë të vr arë aty, kam pa njerëz të vr arë të mas ak ruar. Me 22 qershor 1999, duke mos e ditur se gjatë asaj periudhe të keqe ta vizitosh një personalitet si Bill Clintoni, për mua ka qenë privilegj. Për mua është president i botës, ai është Bill Clintoni. Rastësisht, kam qenë njeri më me fat”, thotë ai

Click to comment

Më të lexuarat

REKLAMA JUAJ KËTU!
To Top

Duke vazhduar ta përdorni portalin tonë, ju pranoni përdorimin e "Cookies". Për më shumë

Rregullorja e re e EU-së ka vendosur rregulla të reja që të përdoren “Cokies” në potalin tonë që do e rregullon eksperiencen tuaj gjatë leximit të artikujve duke përfshirë edhe përmbajtjen dhe reklamimin. Duke vazhduar ta vizitoni portalin tonë, ju pranoni përdorimin tonë të “Cookies” lidhje me rregullat e privatësisë dhe kushtet e përdorimit. Për më shumë informata klikoni këtu.

Close