Kryetari i kësaj Komune merr vendim për ndalimin e mbrëmjeve të semimaturës - LexoLajme
Lajme

Kryetari i kësaj Komune merr vendim për ndalimin e mbrëmjeve të semimaturës

Komuna e Lipjanit përmes një njoftimi ka treguar që Kryetari i Komunës, Imri Ahmeti ka marrë vendim që të ndalohet organizimi i mbrëmjeve të semimaturës për klasat e nënta.

Si bazë ligjore për nxjerrjen e këtij vendimi janë marrë dispozitat e Ligjit për Vetëqeverisje Lokale, si dhe Udhëzimi administrativ për aktivitet jashtëshkollore.

Për zbatimin e këtij vendimi do të kujdeset Drejtoria e Arsimit në Lipjan.

Vendimi do të hyjë në fuqi menjëherë.

Click to comment

Më të lexuarat

REKLAMA JUAJ KËTU!
To Top

Duke vazhduar ta përdorni portalin tonë, ju pranoni përdorimin e "Cookies". Për më shumë

Rregullorja e re e EU-së ka vendosur rregulla të reja që të përdoren “Cokies” në potalin tonë që do e rregullon eksperiencen tuaj gjatë leximit të artikujve duke përfshirë edhe përmbajtjen dhe reklamimin. Duke vazhduar ta vizitoni portalin tonë, ju pranoni përdorimin tonë të “Cookies” lidhje me rregullat e privatësisë dhe kushtet e përdorimit. Për më shumë informata klikoni këtu.

Close