Ktheni të gjithë numrat "377" në “383” menjëherë me këtë aplikacion - LexoLajme
Teknologji

Ktheni të gjithë numrat “377” në “383” menjëherë me këtë aplikacion

Ktheni të gjithë numrat “377” në “383” menjëherë me këtë aplikacion

Kosova deri pak më parë ka përdorur prefiksin “00377” ose “+377” (dhe 386) për numrat telefonik, prefiks ky që i takon shtetit të Monakos (dhe Sllovenisë).

Por tani, Kosova ka kodin e saj telefonik i cili gati që një vit është duke kaluar nëpër procedura dhe pritet që deri në fund të vitit të implementohet në tërësi.

Viber është aplikacioni i parë që e ka njohur kodin telefonik të Kosovës, ku të gjithë po e ndryshojnë atë tash e disa javë – me njoftimet që na kanë pushtuar celularët për ndryshimin e numrave, shkruan Express.

Dhe për të lehtësuar punën e ndryshimit të kontakteve tuaja nga 377 në 383 është krijuar një aplikacion i cili e bën këtë për ju brenda pak sekondave.

Aplikacioni PREFIX 383 e kryen punën e ndërrimit të numrave vetëm me një klikim, duke e përditësuar kështu listën e kontakteve që fillojnë me 377, 386 dhe 381.

Click to comment

Më të lexuarat

REKLAMA JUAJ KËTU!
To Top

Duke vazhduar ta përdorni portalin tonë, ju pranoni përdorimin e "Cookies". Për më shumë

Rregullorja e re e EU-së ka vendosur rregulla të reja që të përdoren “Cokies” në potalin tonë që do e rregullon eksperiencen tuaj gjatë leximit të artikujve duke përfshirë edhe përmbajtjen dhe reklamimin. Duke vazhduar ta vizitoni portalin tonë, ju pranoni përdorimin tonë të “Cookies” lidhje me rregullat e privatësisë dhe kushtet e përdorimit. Për më shumë informata klikoni këtu.

Close