Kujdes- Mos e ndalni veturën në urën e “Arbën Xhaferit”, kjo gjobë ju pret! - LexoLajme
Lajme

Kujdes- Mos e ndalni veturën në urën e “Arbën Xhaferit”, kjo gjobë ju pret!

Gjobë për të gjithë që e ndalin veturën në urën e autostradës “Arbën Xhaferi”

Të gjithë personat që ndalojnë veturat në urën gjigantë (5 kilometrash) në autostradën “Arbën Xhaferi” do të gjobiten nga policia.

Mësohet se dë nimi për ndalim tek ura në mes të Kaçanikut dhe Hanit të Elezit varion deri në 60 euro, shkruan lajmi net.

Përpos gjobës me para, për ndalimin e automjetit mund të merret edhe leja.

Vlen të theksohet se kjo autostradë, e cila u lëshua për qarkullim me 29 maj, është më e freknetuar nga qytetarët e Republikës.

Click to comment

Më të lexuarat

REKLAMA JUAJ KËTU!
To Top

Duke vazhduar ta përdorni portalin tonë, ju pranoni përdorimin e "Cookies". Për më shumë

Rregullorja e re e EU-së ka vendosur rregulla të reja që të përdoren “Cokies” në potalin tonë që do e rregullon eksperiencen tuaj gjatë leximit të artikujve duke përfshirë edhe përmbajtjen dhe reklamimin. Duke vazhduar ta vizitoni portalin tonë, ju pranoni përdorimin tonë të “Cookies” lidhje me rregullat e privatësisë dhe kushtet e përdorimit. Për më shumë informata klikoni këtu.

Close