Ky është Rametulla Abdurraimi që humbi jetën nga aksidenti: Asnjëherë nuk e harroi namazin! - LexoLajme
Lajme

Ky është Rametulla Abdurraimi që humbi jetën nga aksidenti: Asnjëherë nuk e harroi namazin!

Ky është Rametulla Abdurraimi që humbi jetën nga aksidenti: Asnjëherë nuk e harroi namazin!

Ky është Remtulla Abdurraimi që humbi jetën në aksidentin me autobus në rrugën Shkup – Tetovë. Rametulla Abdurraimi ka qenë i punësuar si administrator në Shkup ndërsa ka udhëtuar në këtë relacion cdo dite me autobusin e Durmo Turs-it

Ja çka shkruan Hasan Rexhepi një i afërt i viktimës.

Jeta është e tillë, sot jemi e neser nuk jemi, paska qenë kaq ymri jot o njeri i dashur për t’gjithë…

Zemra digjet e syri loton…

Jeten me Islam e jetove, namazi asnjëher nuk e harove, e sot prej ksaj bote u largove.

U takofshim në Xhennetet e Zotit o i dashur Rametulla…

Të Allahut jemi, dhe tek ai do të kthehemi!/TS/

Click to comment

Më të lexuarat

REKLAMA JUAJ KËTU!
To Top

Duke vazhduar ta përdorni portalin tonë, ju pranoni përdorimin e "Cookies". Për më shumë

Rregullorja e re e EU-së ka vendosur rregulla të reja që të përdoren “Cokies” në potalin tonë që do e rregullon eksperiencen tuaj gjatë leximit të artikujve duke përfshirë edhe përmbajtjen dhe reklamimin. Duke vazhduar ta vizitoni portalin tonë, ju pranoni përdorimin tonë të “Cookies” lidhje me rregullat e privatësisë dhe kushtet e përdorimit. Për më shumë informata klikoni këtu.

Close