Mentor Kurtishi midis Serbisë i këndon Adem Jasharit, “O moj Serbi …”(Video) - LexoLajme
Roze

Mentor Kurtishi midis Serbisë i këndon Adem Jasharit, “O moj Serbi …”(Video)

Këngëtari i njohur, Mentor Kurtishi e ka kënduar Adem Jasharin në mes të Serbisë,shkruan veqshqip.info.

Ai ishte i shoqëruar me 3 shokë, ku edhe ata i ndihmuan Kurtishit në këndim.

“Oj Serbi o murin ta prisha, se mu m’thojnë oo Sali Berisha, o moj Serbi, murin ta kalli se mu m’thojnë o Adem Jashari”, këto janë vargjet që i këndon Kurtishi në Cacak të Beogradit.

Click to comment

Më të lexuarat

REKLAMA JUAJ KËTU!
To Top

Duke vazhduar ta përdorni portalin tonë, ju pranoni përdorimin e "Cookies". Për më shumë

Rregullorja e re e EU-së ka vendosur rregulla të reja që të përdoren “Cokies” në potalin tonë që do e rregullon eksperiencen tuaj gjatë leximit të artikujve duke përfshirë edhe përmbajtjen dhe reklamimin. Duke vazhduar ta vizitoni portalin tonë, ju pranoni përdorimin tonë të “Cookies” lidhje me rregullat e privatësisë dhe kushtet e përdorimit. Për më shumë informata klikoni këtu.

Close