Pamje të reja kur sul.muesi futet në xhami dhe vr.anë 49 personave - LexoLajme
Bota

Pamje të reja kur sul.muesi futet në xhami dhe vr.anë 49 personave

Rreth 50 persona kanë mbetur të v.de.kur e 20 të tjerë të p.lago.sur nga një su.lm ter.rorist që ndodhi në dy xhami në Zelandën e Re.

Sul.muesi i ar.mat.osur që e identifikoi veten në Tëitter si Brenton Tarrant, transmetoi direkt gjithë sul.min në xhami.

Click to comment

Më të lexuarat

REKLAMA JUAJ KËTU!
To Top

Duke vazhduar ta përdorni portalin tonë, ju pranoni përdorimin e "Cookies". Për më shumë

Rregullorja e re e EU-së ka vendosur rregulla të reja që të përdoren “Cokies” në potalin tonë që do e rregullon eksperiencen tuaj gjatë leximit të artikujve duke përfshirë edhe përmbajtjen dhe reklamimin. Duke vazhduar ta vizitoni portalin tonë, ju pranoni përdorimin tonë të “Cookies” lidhje me rregullat e privatësisë dhe kushtet e përdorimit. Për më shumë informata klikoni këtu.

Close