“Ulu aty”, kështu e urdhëron Trump kryeministrin e Spanjës - LexoLajme
Bota

“Ulu aty”, kështu e urdhëron Trump kryeministrin e Spanjës

Presidenti amerikan Donald Trump njihet si personazhi që arrin të ‘vjedhë’ titujt e parë të mediave me qëndrimet e ash pra ndaj kundërshtarëve të tij politik.

E ka bërë këtë me Justin Trudeau të Kanadasë, fytyrën e nevrikosur në takimin me Merkel por edhe gjestet në takimin me homologun rus Vladimir Putin.

Dhe këtë herë ia ka dalë edhe në mbledhjen e G20-s në Osaka të Japonisë, pasi me një gjest të thjeshtë bëri që media spanjolle të shpërthe nte me zemërim kundër tij.

Trump u tregua i prerë me kryeministrin socialist të Spanjës, Pedro Sanchez, duke e urdhëruar atë të ulej para se të largohej pa hezitim.

Sanchez ia dëgjoi fjalën dhe u ul ndërsa në fytyrën e tij mbeti një shprehje mes një buzëqeshjeje të detyruar dhe një nervi që e ngacmonte thellë në ndërgjegje.

Pas kësaj mediat spanjolle shpërthyen me zemërim duke e quajtur mungesë respekti të presidentit amerikan ndaj kreut të qeverisë spanjolle.

Click to comment

Më të lexuarat

REKLAMA JUAJ KËTU!
To Top

Duke vazhduar ta përdorni portalin tonë, ju pranoni përdorimin e "Cookies". Për më shumë

Rregullorja e re e EU-së ka vendosur rregulla të reja që të përdoren “Cokies” në potalin tonë që do e rregullon eksperiencen tuaj gjatë leximit të artikujve duke përfshirë edhe përmbajtjen dhe reklamimin. Duke vazhduar ta vizitoni portalin tonë, ju pranoni përdorimin tonë të “Cookies” lidhje me rregullat e privatësisë dhe kushtet e përdorimit. Për më shumë informata klikoni këtu.

Close