Vd.ekja e dy të rinjve në autostradën “Ibrahim Rugova”, vjen reagimi i pronarit të kompanisë - LexoLajme
Lajme

Vd.ekja e dy të rinjve në autostradën “Ibrahim Rugova”, vjen reagimi i pronarit të kompanisë

Arianit Bytyqi 26 vjeçar dhe Gentrit Gallopeni 20 vjeç, të dy kondukterë me profesion, kanë vd.ekur në orët e para të mëngjesit të sotëm pas rënies në një humnerë në autostradën “Ibrahim Rugova”.

Pronari i kompanisë ‘Sharri Travel’, Ruzhdi Kurtishaj, pjesë e cilës ishin të rinjtë që vdi.qën trag jikisht, është shprehur i tron ditur me vde.kjen e tyre, transmeton lajmi net.

“Ishte tro.nditje lajmi për vde.kjen tuaj, Ishit shembull për të mirë. Ju qoftë i lehtë dheu i Kosovës!”, ka shkruar Kutishaj në Facebook.

Click to comment

Më të lexuarat

REKLAMA JUAJ KËTU!
To Top

Duke vazhduar ta përdorni portalin tonë, ju pranoni përdorimin e "Cookies". Për më shumë

Rregullorja e re e EU-së ka vendosur rregulla të reja që të përdoren “Cokies” në potalin tonë që do e rregullon eksperiencen tuaj gjatë leximit të artikujve duke përfshirë edhe përmbajtjen dhe reklamimin. Duke vazhduar ta vizitoni portalin tonë, ju pranoni përdorimin tonë të “Cookies” lidhje me rregullat e privatësisë dhe kushtet e përdorimit. Për më shumë informata klikoni këtu.

Close