Video e re: Momenti kur policia e qëllon hajnin dhe qytetarët bërtasin "Bravo”. - LexoLajme
Lajme

Video e re: Momenti kur policia e qëllon hajnin dhe qytetarët bërtasin “Bravo”.

Video e re: Momenti kur policia e qëllon hajnin dhe qytetarët bërtasin “Bravo”.

Një qytetar nga Istogu e ka dërguar një video në Gazetën Express, në të cilën tregohen skenat e momentin kur policia gjuan shtie dhe e rrëzon përtokë personin i cili raportohet se ka tentuar ta grabisë një bankë aty në afërsi.

Në video shihedisa qytetarë duke vëzhguar aksionin e policisë, e ata pasi policia qëllon të dyshuarin bërtasin “Bravo”.

Click to comment

Më të lexuarat

REKLAMA JUAJ KËTU!
To Top

Duke vazhduar ta përdorni portalin tonë, ju pranoni përdorimin e "Cookies". Për më shumë

Rregullorja e re e EU-së ka vendosur rregulla të reja që të përdoren “Cokies” në potalin tonë që do e rregullon eksperiencen tuaj gjatë leximit të artikujve duke përfshirë edhe përmbajtjen dhe reklamimin. Duke vazhduar ta vizitoni portalin tonë, ju pranoni përdorimin tonë të “Cookies” lidhje me rregullat e privatësisë dhe kushtet e përdorimit. Për më shumë informata klikoni këtu.

Close