Zbardhet autopsia, organizatori i grabitjes në Rinas u v ra me plumb në kokë nga … - LexoLajme
Lajme

Zbardhet autopsia, organizatori i grabitjes në Rinas u v ra me plumb në kokë nga …

Zbardhet autopsinë e v rasj es së organizatorit të grabitjes në aeroportin e Rinasit katër ditë më parë Admir Murataj.

Sipas burimeve të Report Tv, Admir Murataj u ekzek utua gjatë shkëm bimit të zja rrit me policinë me një pl um në pjesën ballore të kokës.

Murataj u vr a nga policia në momentin që do të digjte fugonin me të cilin u bë gra bitja brenda aeroportit ndërkombëtar të Rinasit.

Go ditja në kokë i ka shkaktuar vd ek jen e menjëhershme Admir Muratajt, por në trupin e tij nuk është gjetur pre dha me të cilën është vr ar ë.

Ai u përcoll dje në banesën e fundit në vendlindjen e tij në Tropojë, ndërsa ende nuk është arre stuar asnjëri nga shokët e tij, të cilët arritën që të arra tiseshin bashkë me milionat e eurove që gra bitën.

Click to comment

Më të lexuarat

REKLAMA JUAJ KËTU!
To Top

Duke vazhduar ta përdorni portalin tonë, ju pranoni përdorimin e "Cookies". Për më shumë

Rregullorja e re e EU-së ka vendosur rregulla të reja që të përdoren “Cokies” në potalin tonë që do e rregullon eksperiencen tuaj gjatë leximit të artikujve duke përfshirë edhe përmbajtjen dhe reklamimin. Duke vazhduar ta vizitoni portalin tonë, ju pranoni përdorimin tonë të “Cookies” lidhje me rregullat e privatësisë dhe kushtet e përdorimit. Për më shumë informata klikoni këtu.

Close